Verdák torta készítése - fotókkal

2010. szeptember 27., hétfő 5 megjegyzés
Hétvégén megy a nyomdába a második könyvem, a Tiszta őrület, amit a képernyő bal oldalán láthattok is, így abszolút nincs felesleges időm sütni. Viszont, megtaláltam a make-fabulous-cakes oldalon a Villám McQueen torta elkészítését. Elsőként felteszem a fotókat, a szöveget pedig később.Hamarosan felteszem a szöveget is hozzá.

5 megjegyzés:

  • Edina írta...

    Tudna valaki segíteni olyanban, hogy ha így farigcsálni szeretném a piskótát, akkor milyen recept alapján süssem? Mert amit én eddig szoktam csinálni, azt képtelenség alakítani. Nagyon puha és morzsolódós. Akárhogy próbáltam vágni csak össze vissza tört és darabok jöttek le ahol nem kellett volna. Nem tudom érthető-e. Egyébként az én piskóta receptem, hogy a tojásfehérjét felverem habbá, majd egymás után hozzáadom a cukrot, tojássárgáját aztán a sütőporos lisztet és kész is. Ezt csak azért írtam le, hogy tudjátok én eddig hogyan csináltam. Előre is köszi a segítséget.

  • Mcgowan írta...

    Hello,
    az lenne a kérdésem, hogy a 3. képen a vajkrémmel kented le a tortát? és arra rámehet a fondan? nem vizesedik be ill ha normál hűtőbe rakom mennyi ideig áll úgy ahogy kell?
    Sorry a sok kérdésért de ezekre még senkitől nem kaptam egyértelmű választ:)

Megjegyzés küldése

 

©Copyright 2011 A Tortadíszítés Alapjai | TNB