Ariel-torta csakis vajkrém-díszítéssel készült. Angliából vásárolható a tortához speciális forma is, amelybena  piskótánk eleve formára sül, viszont nagyon egyszerűen elkészíthetjük magunk is a formát, nem bonyolult.
Sőt, többek között ehhez a tortához megvásárolható az előre, színenként elkészített vajkrém is, de természetesen mi magunk is kikeverhetjük a színeket a megfelelő árnyalatra.
Íme az előre csomagolt vajkrém készlet:


Ezután már csak habzsákra és csillagcsőre lesz szükségünk, egyébként a megvásárolható sütőformához mellékelik a pontos elkészítési útmutatót is, minden apró részlettel együtt :-)
Akik nagy felületet díszítenének csillagcsővel, jobban járnak, ha hármas-csillagcsövet vásárolnak, ezzel gyorsabban elkészül a díszítés.
A torta díszítéséhez (felület díszítés, vonalak elkészítése, száj, szem, szempillák, stb..) a következő sorszámú díszítőcsövek ajánlottak: 3-as, 16-os, 21-es.

Miután betöltötted a formára vágott piskótádat, bekenjük vajkrémmel a teljes felületet, ezáltal sima lesz a tortánk, sőt a krémet is megfogja, így nem folyik ki a töltelék.


Miután pihent a tortánk, megrajzoljuk a főbb körvonalakat.


Kezdődik a színezés.




Kész is a torta, jöhetnek a gyerekek!



A csillagcsövek, és a korábban említett egyéb díszítőcsövek további kihasználásáról szól majd a csütörtök esti bejegyzés.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése