http://tarttokig.wordpress.com/2014/01/09/tutorial-open-purple-tulip/
(Tarttokig)
A cukortulipánok elkészítésének is többféle módja létezik, egyértelműen a nehézségi fok és így a kidolgozottság különbözteti meg őket.

A fotóra, vagy erre a linkre kattintva elérhetitek a teljes fotós anyagot, én itt egy kis segítséget adok azoknak, akik nem értik az angol szöveget:


Amire szükséged lesz:
  • rózsaszín, sárga és fekete fondant (cukortészta)
  • fehér és kék sziromfesték
  • ehető ragasztó
  • A 6 szirmos Wilton virágszirom kiszúró
  • kiskés, vagy marcipánvágó kés
  • szirom-levél erező
  • fondant nyújtó (sodrófa)
  • alufólia
  • Spagetti

A színes fotók az angol nyelvű oldalon bemutatják lépésről lépésre, hogyan tudod kivágni, majd formázni a szirmokat, vékonyra nyújtott fondantból, vagy akár virágmasszából.

A fondant receptet itt találod meg:


Sok sikert!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése