• szerda, március 21, 2018
  • NeonGrün Muffin
  • No comments

Megjelent Magyarország első interaktív tortadíszítő Magazinja, a TortaBUMM. Nem nyomtatott kiadványról van szó, hanem online letölthető, de interaktív lapról.
S hogy mitől interaktív? A Magazin első száma 109 oldalas, azaz 54 oldalpár+a borító, és ezenkívül egyes cikkek címeire kattintva, néhol egy-egy kijelölt fotóra, vagy szóra, a letöltött magazinról azonnal továbbugorhat bárki az előre beállított weboldalakra. Például egy-egy cukrász, dekoráló weboldalára, további anyagaihoz, videós segítségekhez az adott cikk témájában, vagy éppen egy tortadekoráló webshopra, ahol az adott tortához szükséges eszközök megvásárolhatóak.

A Magazin első száma bevezető szám is egyben, nemzetközi és magyar tortadekorálók bemutatkozásával, anyagaival, gyönyörű tortáival. A második számtól az oldalszám szintén 100 oldal feletti marad, azonban rengeteg dekorációs anyaggal készülünk már most az olvasóknak. A lapban továbbra is igyekszünk minél több tortadekorálót, cukrászt bemutatni a világ minden pontjáról, és minden számban kínálunk nyereményjátékot is.
A legelső számot április 2-ig megvásárlók, illetve a magazint előfizetők között április 3-án 5.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki a cukraszkellekek.hu webshop felajánlásából.
A magazin számai magyar és német nyelven jelennek meg. Először minden esetben a magyar, majd kicsivel később a német is. A világ bármely pontjáról megvásárolható, hiszen letölthető.
Webshopunkban ráadásul többféle fizetési mód közül választhatnak az érdeklődők. Paypal, Barion, vagy közvetlen átutalás. Mindenesetben előre kifizetés után küldjük el a visszaigazoló jelentést, amelyben a letöltéshez használható link is megtalálható.
Bármilyen egyéb kérdés esetén pedig igyekszünk gyors választ adni, leginkább e-mailben: tortadiszitesalapjai@gmail.com
További szép napot kívánok!
Lőrincz Tímea


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Letölthető könyv!

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése