TORTA 8. - Fekete erdő torta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTzDAik5orZqZ04OmoKLb3EymTIqIct6TUArQVDJ_DOl8QMqEOzHKY8FZAER7rWW69Q2CBgWTpHFU6MSQpzQz6ECiymZu6NppePKFKsTdZxmh-e2KLrHE0fiTP6hf8nRhzXegJtsdojyM/s320/torta_24_jonasalexandra.jpg)
Recept:
Sütünk egy hagyományos csokoládés piskóta karikát 7 tojásból. (Van olyan recept is amelyikbe mandulát és kukorica keményítőt is raknak)
Habbáverünk 1 liter nagyon lehűtött tejszínt, majd hozzáadunk 10 dkg porcukrot és 1 dkg habfixálót.
A kihűlt torta karikát három lapba felvágjuk és meglocsoljuk cseresznye pálinkával. A pálinka helyettesíthető rummal ill. konyakkal. A lapokat betöltjük tejszínhabbal, amelybe rétegenként 15 dkg meggy befőttet teszünk.
Sütünk egy hagyományos csokoládés piskóta karikát 7 tojásból. (Van olyan recept is amelyikbe mandulát és kukorica keményítőt is raknak)
Habbáverünk 1 liter nagyon lehűtött tejszínt, majd hozzáadunk 10 dkg porcukrot és 1 dkg habfixálót.
A kihűlt torta karikát három lapba felvágjuk és meglocsoljuk cseresznye pálinkával. A pálinka helyettesíthető rummal ill. konyakkal. A lapokat betöltjük tejszínhabbal, amelybe rétegenként 15 dkg meggy befőttet teszünk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése