Jelentem, sikerült!
Pontosabban, a torta isteni finom lett. Pont olyan, amit akár a cukászdában is vehettem volna. Nem volt túl édes, túl sűrű túl sok. Egyszerűen krémes, és nagyon könnyű lett. Kár, hogy fogyózom, mert ha nem így lenne, biztos a fele tortát egyedül eszem meg. :)
Leírom a mascarpone krém recepjét, amivel megtöltöttem a tortát.
Hozzávalók:
15 dkg pocukor,
1 csomag vaníliás cukor
50 dkg mascarpone
3 tojás
Elkészítés:
A tojássárgákat a porcukorral és a vaníliás cukorral keverd habosra. Add hozzá a mascarponét, majd a tojásfehérjékből vert kemény habot is forgasd bele.
Egyébként 3 helyre került a mascarpone-s krém a lapok között, és két helyre elég sűrűn, konzerv ananász-darabokat is szórtam.
Ez a mennyiségű krém túl sok ám ehhez a tortához, a fele elég lett volna, de a maradékot kis tálkákba tettem, és ananásszal díszítve fogyasztottuk.
*********************************************************************
- hétfő, március 22, 2010
- NeonGrün Muffin
- bevált recept, fincsi, mascarpone-torta
- No comments
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése