A sima vajkrémet ízesíthetjük is. Lássuk, milyen variációk a legnépszerűbbek:

Kávés vajkrém:
Oldjunk fel 3 kávéskanál instant kávét 2 kávéskanál forró vízben, majd ezután keverjük a vajkrémünkhöz.

Mandulás vajkrém:
Keverjünk 1 teáskanál mandula-aromát a vajkrémhez.

Csokoládés vajkrém:
Keverjünk 30 gr átszitált kakaóport a vajkrémhez.

Citromos/narancsos vajkrém:
Keverjük 2 kávéskanál egészen apróra reszelt citrom/narancs húsát a vajkrémhez.

************************************************************************

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése