• hétfő, május 17, 2010
  • NeonGrün Muffin
  • No comments
Feltettem a tortakészítő verseny kiegészített leírását. Igyekeztem a felmerült kérdéseket is megválaszolni. Itt el is olvashatjátok:


Az új, és egyben végleges beküldési határidő: 2010. június 20.
Mindenkinek sok sikert, és szép tortákat kívánok!

Related Posts:

  • Kockásfülü nyúl készül a konyhábanAmikor anno elkezdtem ezt a blogot, a saját tapasztalaimat vetettem papírra majd osztottam meg veletek. Sokat változott az életem azóta, így a blog is. Rengeteg, mások által készített anyagot is bemutattam, amit has… Read More
  • Doboz-tortaAz első fondant tortám. Nem lett valami műremek, azt hittem többet alszik délután a pici, de nem, így kapkodva dobtam össze, mert végezni szerettem volna vele. Igazából nem lepődnék meg, ha az első néhány tortám, hasonlóan ka… Read More
  • Lovacska formázócsokiból A Tortadíszítés Magazin 2. számában (megjelenés: július 23.) a csokoládé-díszítésről közlünk egy terjedelmes anyagot, ezért most a csoki körül forognak a napjaim. Ezért választottam nektek ezt az anyagot. Vannak, akik már… Read More
  • Édes kis Minyonok készítése tortanyalókának Hogyan készíthetjük el ezeknek az édes kis figuráknak a Tortanyalóka változatát? Igazán nem bonyolult. Ajánlom figyelmetekbe a videofilmet: Kellemes tortázós napot!… Read More
  • Fondant készítése és néhány tudnivaló Korábban olvashattátok már a blogon a kukoricaszirupos, sőt a pillecukros fondant készítését is. Az tény, hogy a pillecukros fondant borzasztóan ragad, és sokaknak macerás is. Nem a kedvencünk. Most egy igen egyszerű fond… Read More

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5980299

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése