A hat rétegből álló torta nem mindennapi, hiszen itt a szintek egyforma méretűek, viszont láthatjuk, hogyan kell egy vékony rúd segítségével rögzítenünk az egyes szinteket.
A torta csokoládés ganache bevonatot kapott. A csokoládés ganache bevonat nem csak a torta legkülső bevonójaként szolgálhat. Ebben az esetben összefogja a tortánkat, hiszen szépen szilárdul, különlegessé teszi az ízvilágot a csokoládé miatt, és sima lesz a tortánk felülete, így jöhet rá a bevonó.
Ezt te csináltad? Ejha!!! Csodaszép!
VálaszTörlésRamimami! Igen, csodaszép, azonban, ezt nem én csináltam. Hogy őszínte legyek, az utóbbi napokban sem időm, sem hangulatom nem volt a tortakészítéshez sajnos. Van néhány linkgyűjtemény, amit szerkesztek, és ahonnan kapok egy-két anyagot, partnerprogram keretében.
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésHol lehet kapni olyan vékony rudat amivel rögzítetted a tortaszinteket?