Ebből a kisfilmből több dolgot is megtanulhattok.
Elsőként, hogyan alakíthatod ki a formatortád végleges "vonalait",
azt is, hogyan boríthatod a tortádat csokoládés ganache-zsal
végül pedig, mitől lesz a formatorta igazán sima, és megfelelő a későbbi fondant-borításhoz.


Related Posts:

  • Csokoládés ganache-bevonóA fondant, a vajkrém és az icing bevonó mellett találkozhatunk még a ganache-zsal is, ami egy fényes bevonó. Egyik fajtája a csokoládés ganache, amit ehhez a tortához használtam: Ez a bejegyzés a jövőben az új webolda… Read More
  • Sportcipő torta-forma kialakításaEbből a kisfilmből több dolgot is megtanulhattok. Elsőként, hogyan alakíthatod ki a formatortád végleges "vonalait", azt is, hogyan boríthatod a tortádat csokoládés ganache-zsal végül pedig, mitől lesz a formatorta igazán s… Read More
  • Szitakötős tortaEz a kedves kis torta, amit én csak Szitakötős tortának hívok, többféle dolgot is ötvöz, amivel eddig foglalkoztunk. A hat rétegből álló torta nem mindennapi, hiszen itt a szintek egyforma méretűek, viszont láthatjuk, hogyan… Read More

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5981046

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése