Ebből a kisfilmből több dolgot is megtanulhattok.
Elsőként, hogyan alakíthatod ki a formatortád végleges "vonalait",
azt is, hogyan boríthatod a tortádat csokoládés ganache-zsal
végül pedig, mitől lesz a formatorta igazán sima, és megfelelő a későbbi fondant-borításhoz.
kedd, augusztus 02, 2011
NeonGrün Muffin
formatorta, ganache, Sportcipő torta-forma kialakítása, tortadíszítés
No comments
Related Posts:
Csokoládés ganache-bevonóA fondant, a vajkrém és az icing bevonó mellett találkozhatunk még a ganache-zsal is, ami egy fényes bevonó. Egyik fajtája a csokoládés ganache, amit ehhez a tortához használtam: Ez a bejegyzés a jövőben az új webolda… Read More
Sportcipő torta-forma kialakításaEbből a kisfilmből több dolgot is megtanulhattok. Elsőként, hogyan alakíthatod ki a formatortád végleges "vonalait", azt is, hogyan boríthatod a tortádat csokoládés ganache-zsal végül pedig, mitől lesz a formatorta igazán s… Read More
Szitakötős tortaEz a kedves kis torta, amit én csak Szitakötős tortának hívok, többféle dolgot is ötvöz, amivel eddig foglalkoztunk. A hat rétegből álló torta nem mindennapi, hiszen itt a szintek egyforma méretűek, viszont láthatjuk, hogyan… Read More
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése