Megszületett a Gyerektorta kategória eredménye is.

A torták hasonló kritériumok szerint lettek pontozva, mint a másik két kategória tortái. Minden egyes torta külön-külön került elbírálásra.
Nagyon nehéz volt a döntés, és az is biztos, hogy volt olyan torta, ami nagyon kreatív lett, de az elkészítés minősége, vagy éppen a színek, vagy a nehézség vitte le a pontszámát, volt olyan, amelyik alkotás szinte minden kategóriában magas pontszámot kapott, de hiányzott még róla valami, egy kis kreatív megoldás, vagy még egy kiegészítő.
Szóval nehéz volt a döntés, mert nagyon szép, és egyedi tortákat küldtetek, de az biztos, hogy amelyek maximum pontszámot kaptak, illetve 1 ponttal lemaradtak, azok szinte mindenhol kitűnő minősítésben részesültek.

Elsőként mindenkinek gratulálnék, sőt van olyan torta, nem is egy, ami nekem nagyon-nagyon tetszett, de itt-ott vesztett pontot, ezért nem kerül most megemlítésre, azaz nem kap elismerést, viszont mégis nagyon tetszett.

Így senki ne keseredjen el! Csodás tortákat küldtetek.
Holversenyben 2 győztesünk van, akik éremben és oklevélben részesülnek majd:


Lakatos Andrea

 


Bíró Adél

Sőt, 6 db OKLEVELES torta is lett, amelyek csak 1 ponttal maradtak le:

Bíró Veronika


 

Visi Katalin



Kosztiné Machnitz Andrea


Horváth Erika Szandra


Tóth Klára


Vedres Andrea

A tortakészítők nevét is feltüntetem rögtön, csak meg kell keresnem egyenként a neveket, nem tudom még melyik torta kihez tartozik, csak a gyerekeknek adok vacsit. Egy kis türelem.:) Köszönöm.:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése