A tortadíszítés alapjait fogom bemutatni nektek sok-sok kisfilmen, és fotós anyagon. Elsőként ezt a filmet hoztam, amely három dolgot is bemutat.
Elsőként, hogyan színezhetjük a Fondant masszánkat citromsárgára,
azután, hogyan lesz ebből narancssága,
majd az elkészült masszából készítünk egy búzakalászt.

Ezt a kisfilmet akkor készítettem, amikor a Kockásfülű nyúl tortát csináltam, ehhez kellett a torta oldalár a búzakalász.



A nyuszitorta teljes elkészítését pedig a Tortadíszítés Gyerektorták Különszámban meg is nézhetitek lépésről-lépésre.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Mivel még sosem készítettem tortát, nem tudom,mennyire vagyok ügyes benne,ezért nem szeretnék rögtön nagyobb összegeket beleinvesztálni a dologba. Úgy láttam,hogy a fondanthoz eléggé szükség lenne tortasimító lapátra. Ha nem szeretnék rögtön venni,milyen (bárkinek fellelhető) eszközzel tudnám helyettesíteni? köszi!

    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók