Vargáné Schmidt Krisztina tortája, a minta |
Ennek több oka is van. Első és legfontosabb, hogy végre az összes gyerek iskolában, és óvodában tölti majd a nap egy részét, így legalább a délelőttök csak az enyémek lesznek, és "AZT CSINÁLOK, AMIT AKAROK!!!!" ...végre..
Néhány órára csend száll majd a lakásra, és nyugodtan süthetek, díszíthetek, fotózhatom a vadonatúj anyagokat.
A másik oka is igencsak örömteli, ugyanis végre elkezdtem a cukrász iskolát, így a sütés a mindennapjaim domináns szereplője lesz, még erőteljesebben, mint eddig. Így süteményeimet, azaz a receptteszteléseimet is megosztom majd veletek a jövőben.
A Tortadíszítés Gyerektorták Különszámba én magam is készítettem egy terjedelmes anyagot arról, hogyan készült a Kockásfülü nyúl torta, melyet kedves olvasónk Vargáné Schmidt Krisztina küldött nekünk korábban. Igazából a teljes anyag azt mutatja be, én hogyan készítettem el ugyanazt a tortát.
Gondoltam megírom a torta születésének történetét is, de nem sokáig jutottam, mert a gyerekek akkor is, mint éppen most is szinte szétszedték a lakást. (Nálunk szerdán kezdődik csak az iskola)
Mindenesetre néhány képet azért csatoltam, a teljes leírást pedig megtaláljátok majd a
Tortadíszítés Gyerektorták Különszámban, amely szeptember 19-én már a boltokban lesz!
Azt megsúgom, hogy számtalan receptet tartalmaz már csak ez az egy cikk is, hiszen bemutatom a kedvenc piskótámat, amely nekem a leginkább bevált, és a torta alapja ebből készült, majd egy fehércsokoládé mascarpone-krémet is, amely a tölteléket, s a külső burkolást is adta.
A Tortadíszítés Gyerektorták Különszám tehát hamarosan az Újságárusoknál, addig is tudnotok kell, hogy a Tortadíszítés Magazin 2. száma még mindig kapható!
Keressétek, és forgassátok sokszor!
Tartalmas és hasznos anyagokat tartalmaz mindenkinek!
Kellemes tortadíszítős szeptembert kívánok!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése