Ahogy ígértem, leírtam nektek a Karácsonyfa torta elkészítésének a módját.

A fotós anyagunkat megtaláljátok majd a 2014. tavaszán megjelenő

 TORTADÍSZÍTÉS - Tortadíszítő Kisokos
című könyvünkben.

A könyvről bővebben 2014 tavaszán olvashattok a weboldalunkon, a Tortadíszítés Magazinban és a Tortadíszítés Különszámokban is.

Amire szükséged lesz a torta elkészítéséhez:








Végül royal icingból, vagy akár fondant masszából elkészíthetjük a torta oldalára az apró golyókat és a függő díszítést.
Ehhez szintén használjuk a fondant-pisztolyunkat.

2 megjegyzés:

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók