A sorozat második eleme egy Gluténmentes Kindertorta magyar nyelvű kisfilmmel, szintén a Miele főzőiskola, és Farkas Vilmos bemutatásában.

A logóra kattintva a Miele főzőiskola weboldalára léphetsz további hasznos információkért, vagy egy klassz kis receptért a holnapi ebédhez:)

http://receptek.tv/

Készítsünk a konyhánkban gluténmentes Kindertortát:



Mi az a glutén?A választ megkapjuk a Wikipédiából:

"A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke. A búza, a rozs és az árpa magjainak endospermiumában találhatók a keményítővel együtt. A gliadin és a glutenin a búzaszemek fehérjetartalmának kb. 80%-át teszi ki. Mivel vízben nem oldódnak, tisztíthatóak a keményítő kimosásával.
Bár a búza az élelmiszerek fehérjetartalmának jelentős részét teszi ki[forrás?], bizonyos emberek érzékenyek a gluténra (gluténszenzitív enteropathia) és ezért nem fogyaszthatják."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Letölthető könyv!

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése