Kedves Olvasóink, drága Barátaim!

A Tortadíszítés weboldal megújulása előtt meghírdettük a 2014-es Online Tortadíszítő versenyünket Amatőr és Cukrász-cukrásztanuló kategóriákban.

Elsőként közzétenném a Cukrász-cukrásztanuló kategóriák eredményét, amelyet a zsűri választott ki a rengeteg nevezett torta, muffin és cukorvirág közül.

Ezúton is köszönöm a zsűrizést:
Bartus Dórának - A Tortadíszítés Magazin egyik rovatvezetőjének,
Kadi Fatiha - Torta Designernek
Szilágyi Györgyinek - a Tortissimo tortadekorációs üzlet tulajdonosának

Továbbá Köszönöm a felajánlott ajándékcsomagokat Szilágyi Györgyinek (www.tortissimo.hu) és Pucsek Annának (www.sutisdoboz.hu). Ők a kategóriák győzteseinek ajánlottak fel csomagot. Minden aranyérmesünk 1-1 csomagot kap. A Cukrász kategóriában aranyérmesek a Tortissimo csomagait, az Amatőr kategóriában aranyérmesek pedig a Sütisdoboz ajándékcsomagjait.

Torta kategória:

Aranyérem: Németh Kornél




Ezüst érem: Pajó Katalin



Bronz érem: Eibeck Vivien



Formatorta kategória:

Aranyérem:  Jánosi Renáta




Ezüst érem: Agócs Norbert




 Bronz érem: Farkas Melinda




Gyerektorta kategória:

Aranyérem: Pajó Katalin



Ezüst érem: Malozsák Anita



Bronz érem: Fekete Judit




Cukorvirág kategória:

Aranyérem: Kókainé Tóth Katalin




Ezüst érem: Agócs Norbert




Bronz érem: Papucsek Hilda



Muffin kategória:

Arany érem: Magyarné Fekete Veronika







Ezüst érem: Férhezli Ninetta






Bronz érem: Hegedüs Boglárka





Gratulálunk a nyerteseknek! Az ajándékcsomagokat a Tortissimo Dekorációs üzlet postázza számukra, az Okleveleket pedig én adom fel.

Köszönjük a többiek munkáit, nem volt egyszerű a döntés most sem! Sok sikert mindenkinek a továbbiakban is!

Hamarosan az Amatőr Kategória eredményei is feltöltésre kerülnek.

Related Posts:

  • Sportcipő torta-forma kialakításaEbből a kisfilmből több dolgot is megtanulhattok. Elsőként, hogyan alakíthatod ki a formatortád végleges "vonalait", azt is, hogyan boríthatod a tortádat csokoládés ganache-zsal végül pedig, mitől lesz a formatorta igazán s… Read More
  • Mikulás készítéseMikulás készítését mutatja be ez a rövidfilm. Fondant, illetve marcipán alapanyagokra lesz szükségünk, természetesen a domináns színek: a piros no meg a fehér.:) Lássuk, hogyan készíthetjük mi magunk a Mikulást: … Read More
  • Mesés torták Pastrycik-től Amíg passzív-blogoló vagyok, (ami nálam azt jelenti, hogy nincs időm saját tortákat készíteni, és bemutatni), prezentálok nektek néhány csodás tortát, különféle oldalakról. Olyanokról, amelyekre korábban bukkantam, és elámul… Read More
  • Azálea vajkrémből - kisfilmmel Read More
  • Húsvéti marcipán-figuraKözeledik a Húsvét, készítsünk kiscsibét marcipánból. Amire szükséged lesz: - Egy kiskés - Sárga marcipán (vagy fondant) - Fehér marcipán (vagy fondant) - Narancssárga marcipán (vagy fondant) - kevés víz - Egy kicsi ecset - F… Read More

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5980253

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése