Ezt a receptet nemrégiben találtam, és nagyon bevált. Viszont összehasonlítom majd a korábban feltöltöttel, és mindkét eredmény fotóját láthatjátok nemsokára.

Hozzávalók:
- 6 db tojás
- 4 evőkanál hideg víz
- 12 dkg liszt
- 8 dkg étkezési keményítő
- 18 dkg finomított kristálycukor (itt porcukrot használtam)
- 2 kávéskanál sütőpor + 1 csipet só

Elkészítés:
Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval, a cukor felével és a hideg vízzel kemény habbá. A tojássárgáját a cukor másik felével habosra kavarjuk, majd kimérjük és összekeverjük a lisztet, sütőport, keményítőt egy másik edényben.

A felvert tojássárgához hozzákeverjük a lisztes keveréket, és a tojásfehérjéből vert habot, majd megsütjük. 160 fokon, kb 25 perc alatt készül el.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése