TORTA 12. - Dobos torta



Tészta:

7 db tojásból 14 dkg cukorból, 14 dkg lisztből és 4 dkg olvasztott vajból elkészítjük a tésztát a piskótához hasonló módon Készitjük. Az olvasztott vajat a tojássárgájához keverjük. 200 C'-on 6 vékony lapot sütünk belőle.


Krém: 9 db egész tojás, 52,5 dkg cukor, 15 dkg étcsokoládé, 37,5 dkg margarin,A tojást a cukrot felrakjuk lassu tüzre fözni folyamatos kevergetés mellett ,hogy nehogy odaégjen. ha jol megfött azaz (kb: addig mig habosodik és a szine is megváltozik) akkor utána leveszzük a tüzröl és belerakjuk csokit. (nem kell külön megolvasztani). ha kihült kihabositjuk a margarint és a kihült krémet majd megtöltjük vele a tortát.

Dobos tetö: Porcukor + pici ecet

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Letölthető könyv!

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése