TORTA 13. - Csoki torta



23 cm átméröjü tortához


Piskóta: 5 db tojás , 15 dkg cukor, 7 dkg keményitő, 3 evőkanál viz, 8,5 dkg liszt,1,5dkg kakaopor, félcsomag sütőpor

Tojást szétválasztani, majd a sárgáját a fele cukorral felverni habosra, utána fehérjét félig kemény akkor a viz és a cukor mehet bele, tovább verni mig jo kemény lesz. belekeverjük a sárgáját majd a száraz anyagokat.

175 fokon 40 percig sütni.


Krém:2,5 csomag csokoládé pudingpor, 8 dl tej , 40 dkg margarin , izlés szerint cukor, 1,5 evőkanál kakaopor,

Pudingot fözünk, majd kihabositjuk a a margarint. ezeket összekeverjük és a kakoport hozzá adjuk és ha kell még bele cukor akkor ovatosan tehetünk bele porcukrot. vagy akár olvasztott csoki is mehet bele kb: 10-15 dkg finomabb lesz a krémje.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók