TORTA 8. - Fekete erdő torta



Recept:
Sütünk egy hagyományos csokoládés piskóta karikát 7 tojásból. (Van olyan recept is amelyikbe mandulát és kukorica keményítőt is raknak)
Habbáverünk 1 liter nagyon lehűtött tejszínt, majd hozzáadunk 10 dkg porcukrot és 1 dkg habfixálót.
A kihűlt torta karikát három lapba felvágjuk és meglocsoljuk cseresznye pálinkával. A pálinka helyettesíthető rummal ill. konyakkal. A lapokat betöltjük tejszínhabbal, amelybe rétegenként 15 dkg meggy befőttet teszünk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újra kapható E-Book formában

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése