• hétfő, április 11, 2011
  • NeonGrün Muffin
  • No comments

Eljött az idő, hogy eláruljam, ki is a meglepetés zsűritag, aki nagy örömömre elvállalta, hogy végignézi az általatok beküldött tortákat, és kiválasztja a saját kedvencét, amely leginkább érdemes a győzelemre.

Aki nem ismerné Ráhel eddigi munkásságát, íme egy kis bemutató:

Raj Ráhel tortatervező, a tortatervezést divattervezőként közelíti meg, a témákról 'divatrajz' készül ezek alapján könnyű, főzött krémekből, piskótából és igazi marcipánból formázza a figurát, mintha igazi szobrot vagy műalkotást készítene. Ezután aprólékos művészi munkával alakítja ki a tortacsoda karakterét, színezi, díszítí, marcipánt vagy akár élővirágot is használva.

 


A híres amerikai Saveur Magazine (gasztronómiai magazin) 2010 decemberi számában jelent meg egész oldalas cikk Raj Ráhelről.
Raj Ráhel többször szerepelt saját műsorral a TV Paprikán (Ráhel Asztala sorozat, Dunszt sorozat), valamint szerepelt a Stahl Konyhája műsorban, ahol Zsidek Lászlóval készítették a híres Flódnit.


A Dining Guide külön cikkben írt Ráhel Flódnijáról. Legutóbb gasztronómiai sétát vezetett a Tudatos Vásárlók Egyesületével közösen a Nagyvásárcsarnokban, (ahol Ráhel Flódnija is kapható), beszélt a Kossuth Rádióban a modern és hagyományos vásárlási szokásokról, valamint több alkalommal az MTV műsoraiban szerepelt,( legutóbb: Teadélután, Reggeli).

 


Másik cukrászdáját, a Noé Cukrászdát és Ráhel Flódniját is kiemelten ajánlja, az egyik legnépszerűbb amerikai turista magazin, a Frommer's Guide.
Raj Ráhel vendégtanárként oktat a Makifood Főzőiskolában (makifood.com) is.

Bővebb információk a http://www.torta.hu/ oldalon, továbbá a következő facebook-os linken:
http://www.facebook.com/torta.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése