Kedves Olvasók!

Örömmel jelentem, hogy érkeznek a torták, és már most vannak kedvenceim:)

Mint bizonyára már láttátok, picit változott a versenyre felajálott nyeremények listája, ugyanis a webshopom nagyon nem halad (egyszerűen nincs időm megcsinálni most), viszont szponzornak jelentkezett a Könyvkészítés.hu.

A szakmai zsűri győztese egy 15.000 Ft értékű Könyvkészítési Utalványt kap, a közönségdíjas pályázó pedig egy 8.000 Ft-os könyvkészítési Utalványt, amelyet akár egyedi szakácskönyvük megvalósítására is felhasználhatnak.




Néhány szóban a szponzorunkról, akiket kitörő örömmel fogadtam:
A www.könyvkészítés.hu egyedi könyvek tervezésével és készítésével foglalkozik. Elég elküldeni nekik a könyv szövegét és képeit, ők megtervezik a könyvet, kinyomtatják és valódi könyvvé kötik. Érdemes ellátogatni a weboldalukra, ennyire megrendelő-barát honlapot ritkán lát az ember. Amellett, hogy nagyon kényelmesen, online tudunk tőlük könyvet rendelni az árkalkulátoruk segítségével, könyvünkhöz elképesztően jó ötleteket kaphatunk, és végignézhetjük a cég szemet gyönyörködtető referenciáit. Hírlevelükre feliratkozva negyedévente Könyvkészítési Utalványt nyerhetsz.

Igazán csábító ez a lehetőség, sőt szomorú vagyok, hogy nekem még nincs olyan sok saját tortám, ami kitenne akár egy vékonyka könyvet is, de az biztos, hogy hamarosan az én polcomat is díszíti majd egy saját tervezésű szakácskönyv, sőt talán karácsonyra ajándékba készíthetnék is valakinek, nem? Fú, ez jó ötlet.:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése