Igazgyöngyös torta készítése
Miután mindhárom szintet bevontuk a kinyújtott barna fondant-masszával, és összeállítottuk a tortát, vajkrémmel, vízzel, illetve cukor-sziruppal rögzítjük a fondant-ból, vagy marcipánból gyúrt golyókat. Szebb hatás érdekében szúrhatunk egyes golyókba félbetört fogpiszkálót, és azzal rögzíthetjük a tortánkhoz. Ez akkor célszerű, amikor a fondant-golyó a torta oldalára kerül.
Egy trükk a golyócskák színezésére, amennyiben színes golyót, vagy különleges effektet szeretnénk a tortánkra:
Tegyük a golyócskákat egy edénybe (befőttesüvegbe akár), és szórjunk bele a porfestékből.
Ezután rázzuk meg néhányszor az üveget, és kész is a színezett golyócska.
A hozzáadott porfesték mennyiségével szabályozhatod, hogy teljesen befedje a szín a golyócskát, vagy csak foltosan, mint a fotón is.
- szombat, szeptember 10, 2011
- NeonGrün Muffin
- fondant golyók színeszése, fondant színezése, tipp
- No comments
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése