Igazgyöngyös torta készítése




Miután mindhárom szintet bevontuk a kinyújtott barna fondant-masszával, és összeállítottuk a tortát, vajkrémmel, vízzel, illetve cukor-sziruppal rögzítjük a fondant-ból, vagy marcipánból gyúrt golyókat. Szebb hatás érdekében szúrhatunk egyes golyókba félbetört fogpiszkálót, és azzal rögzíthetjük a tortánkhoz. Ez akkor célszerű, amikor a fondant-golyó a torta oldalára kerül.

Egy trükk a golyócskák színezésére, amennyiben színes golyót, vagy különleges effektet szeretnénk a tortánkra:


Tegyük a golyócskákat egy edénybe (befőttesüvegbe akár), és szórjunk bele a porfestékből.

Ezután rázzuk meg néhányszor az üveget, és kész is a színezett golyócska.

A hozzáadott porfesték mennyiségével szabályozhatod, hogy teljesen befedje a szín a golyócskát, vagy csak foltosan, mint a fotón is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése