A fekete mellett a tökéletes barna szín elérése csöppet sem egyszerű feladat. - gondolnánk rögtön, illetve miközben barna ételfestékkel teletömtük a vajkrémünket, vagy éppen a fondant masszát, és a végeredmény még csak nem is hasonlít a kívánt árnyalathoz.


Pedig barna színt keverni nem a pokol hetedik bugyra. A fotón látható Chanel nesszeszer bőr-hatású részei fehér fondantból készültek, amelyet magas kakaóvaj-tartalmú holland kakaóporral keverve lehet elérni.
Tehát ezentúl ne csüggedjünk, ha barnára lenne szükség, elő a kakaóport (persze nem a cukorral kevert Nesquick-re, vagy hasonlókra gondolok), és hajrá!

Holnap pedig elolvashatjátok azt is, hogyan készült a Chanel nesszeszer torta, hiszen

Juhászné Kiss Benadett a torta készítője mesélte el nekem a titkait.

5 megjegyzés:

  1. Azt szeretném megkérdezni, hogy a kakaóport kevés vízzel el kell keverni, és úgy színezni vele a fondant masszát? vagy víz helyett valami mással?
    köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekelne, hogy mivel keverjem össze a kakaóport, ha festeni szeretnék vele a fondantra... Tiszta szesz vagy víz, esetleg valami más? Köszi

    VálaszTörlés
  3. én még gondoltam egy kevés kis glicerinre...attól zselés állaga lesz...vagy esetleg glazúr gélre...
    mivel nekem ma kell barnával színeznem, így valamelyiket kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  4. en csak siman a fondanthoz keverem a kakaot es ugy szinezem meg

    VálaszTörlés
  5. tejszin szinezése: lila+citromsárga tökéletes barna

    VálaszTörlés

Újra kapható E-Book formában

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése