A fekete mellett a tökéletes barna szín elérése csöppet sem egyszerű feladat. - gondolnánk rögtön, illetve miközben barna ételfestékkel teletömtük a vajkrémünket, vagy éppen a fondant masszát, és a végeredmény még csak nem is hasonlít a kívánt árnyalathoz.
Pedig barna színt keverni nem a pokol hetedik bugyra. A fotón látható Chanel nesszeszer bőr-hatású részei fehér fondantból készültek, amelyet magas kakaóvaj-tartalmú holland kakaóporral keverve lehet elérni.
Tehát ezentúl ne csüggedjünk, ha barnára lenne szükség, elő a kakaóport (persze nem a cukorral kevert Nesquick-re, vagy hasonlókra gondolok), és hajrá!
Holnap pedig elolvashatjátok azt is, hogyan készült a Chanel nesszeszer torta, hiszen
Juhászné Kiss Benadett a torta készítője mesélte el nekem a titkait.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a kakaóport kevés vízzel el kell keverni, és úgy színezni vele a fondant masszát? vagy víz helyett valami mással?
VálaszTörlésköszönöm
Engem is érdekelne, hogy mivel keverjem össze a kakaóport, ha festeni szeretnék vele a fondantra... Tiszta szesz vagy víz, esetleg valami más? Köszi
VálaszTörlésén még gondoltam egy kevés kis glicerinre...attól zselés állaga lesz...vagy esetleg glazúr gélre...
VálaszTörlésmivel nekem ma kell barnával színeznem, így valamelyiket kipróbálom :)
en csak siman a fondanthoz keverem a kakaot es ugy szinezem meg
VálaszTörléstejszin szinezése: lila+citromsárga tökéletes barna
VálaszTörlés