Nagyon egyszerűen elkészíthető ez a szívecskés torta.


Miután a fondant masszánkat rásimítottuk a tortára, gyöngysor-formázóval elkészítjük körbe a gyöngyöket. Természetesen, akinek nincs ilyen formázó sablonja, egyenként kézzel pici golyókat formázhat. Egymás mellé helyezve őket, hasonlóan mutatós gyöngysort kap végeredményül.


 
 
Ezután egy kevés fondantból gyúrj kígyót, és szív alakban helyezd el a torta tetején. Használhatsz egyetlen egy színű fondant masszát, de különlegesebb eredmény érdekében készíts egy kevés masszát egy más színből is, ebben az esetben ez fehér lett. Vágj akkora kört belőle, amely bőven befedi a szivecskét a torta tetején. Tedd rá a fehér masszát a szívre, és szépen simísd is rá.
 



Egyszerűen, egy fogpiszkáló segítségével fodrozd a kör széleit. Hasonló a technika, mint amikor fodrot készítünk egy torta oldalára.


A végső mozzanat, ehető cukorkával szórjuk meg a szívecskeformán belül eső részt. Itt persze végtelen a kínálat, hiszen számtalan díszítőcukorka, díszítőgyöngy kapható már az élelmiszerboltokban is. Válassz kedved szerint.




A torta elkészítésének eredeti, angol nyelvű anyagát, még több fotóval, ezez az oldalon találjátok. (Kattintsatok a fotóra, és oda is ugrik az oldal.)


Stílusosan, Valentin napra mindig a Vörös bársony tortát ajánlom, mert istenien néz ki felvágva, és mennyeien finom.

Itt találhatjátok az elkészítését. Egy dologra kell figyelni, a krémhez a tejszín minimum 30%-os legyen, tehát ne a bolt hűtőjében tartott főzőtejszínt használjátok, hanem a polcon keressétek, leginkább kis dobozban, olyasmi, mint a tartóstej, csak kisebb kiszerelésben. Akkor nem lesz gond a krémmel sem. Szépen összeáll majd.



http://tortadiszites.blogspot.de/2012/02/valentin-napra-red-velvet-torta.html

Sok szerencsét a valentin napi meglepetésekhez!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése