Az első fondant tortám. Nem lett valami műremek, azt hittem többet alszik délután a pici, de nem, így kapkodva dobtam össze, mert végezni szerettem volna vele.
Igazából nem lepődnék meg, ha az első néhány tortám, hasonlóan kacifántosra sikeredne, mert egyelőre szeretném kiismerni az alapanyagokat. Megismerni a tulajdonságaikat.
Mint láthatjátok, a fondantnál tartok, pedig többféle formázó anyagot használnak a profik. Egyelőre a cukortésztámat (Fondant) alakítgatom, aztán lépek majd tovább.
















2 megjegyzés:

  1. Szia!Aranyosak a tortáid ,de ha elfogadsz tőlem egy tanácsot akkor én úgy csináltam a masnit,hogy kibéleltem egy-egy aromás üvegcsével és mielőtt teljesen megszárad a marcipán óvatosan kihúztam belőle.Így megtartja a formáját és mutatós.Amúgy jól sikerült!!Üdv Erika

    VálaszTörlés
  2. Köszi Erika! Persze, hogy elfogadok jótanácsot! Sőt, kérem is, hogy akinek van bármilyen észrevétele, csak írjon bátran, mert minden infónak nagyon örülök, hiszen még csak tanuló vagyok én is.
    Igen, a masni gázos lett, nagyon puha volt a fondant, amiből csináltam, de nagyon siettem. Legközelebb mindenképpen kipróbálom amit ajánlottál.

    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése