A Glacé icing hasonló a csokoládés ganache-hoz, mégsem vehetjük egy kalap alá őket.
Glacé icing hozzávalók:
- 185 gr porcukor
- 1 teáskanál szobahőmérsékletű, nem sózott vaj, vagy margarin
- 4-8 teáskanál víz, vagy tej
- amennyiben színezni szeretnénk, ételfesték

Ez a mennyiség elég egy 22 cm átmérőjű torta bevonásához.

Ekészítése:
Keverd össze a porcukrot, a vajat és megfelelő mennyiségű vizet (tejet), hogy egy sűrű masszát kapj. Színezd, ha akarod, majd melegítsd lassan, gőz felett. Addig kell melegíteni, amíg folyóssá nem válik.
Ekkor rögtön öntheted is a tortára, mielőtt kihűlne.

Variációi:
- CITRUS ICING: Használj narancs, vagy citromlevet a tej helyett.
- CSOKOLÁDÉS ICING: Keverj 4 teáskanál kakaóport a masszához.
- EPRES ICING: Kevés piros ételfestéket és egy kicsi eper-eszenciát keverjünk a masszához.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újra kapható E-Book formában

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése