Közeledik a Húsvét, készítsünk kiscsibét marcipánból.

Amire szükséged lesz:

- Egy kiskés
- Sárga marcipán (vagy fondant)
- Fehér marcipán (vagy fondant)
- Narancssárga marcipán (vagy fondant)
- kevés víz
- Egy kicsi ecset
- Fekete ételfesték



1. Egy kevés fehér marcipánból gyúrj golyót.




2. A késsel vágj cikk-cakkot a golyó felső részébe, mintha paradicsomot készítenél hidegtálhoz.




3. Távolítsd el a felső részt.




4. Ezután készíts sárga macipánból egy kis golyót, majd finoman nyomd bele a tojás közepébe. Ez lesz a csibe teste.




5. Hasonlóképpen készül a csibe feje is sárga marcipánból.



6. A sárga macipán ezután is szerepet kap, hiszen meg kell formáznod a csibe karjait.




7. A narancssága marcipánból apró darabot vegyél, ez lesz a csőre. A késsel kettévágva tökéletes is lesz.




8. Fekete ételfestékkel készítsd a szemeket.




9. ha sikerült megmentened a korábban levágott tetőt, helyezd vissza, ha nem sikerült, formázz a késsel egy újat.




KÉSZ IS A HÚSVÉTI CSIBE.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése