Első lépésként elkészítjük a címke sablonját papíron,
majd a sablon alapján bekarcoljuk a fondant lapot,
és méretre vágjuk, a tortát, azaz a forma mentén haladva eltávolítjuk a felesleges széleket.
Megfestjük a címkét, és zselatinból jégkockákat formázunk.
Töltés és bevonás után az oldalát kissé megcsapkodjuk a vajkrémmel, így olyan hatású lesz a bevonónk, mintha éppen a mélyhűtőből vettük volna ki az üveget.
Külön kis trükköt is alkalmazhatunk. Az üveg nyakánál, kivághatjuk a torta belsejét, és egy kisméretű, valódi jageres üveget dughatunk el a fondant bevonó alá.
Ebben az esetben készítsünk levehető kupakot is a tortához. A tortát kissé megdöntve, valódi ital folyik a poharunkba.
Egészségünkre!
Megtisztelő, hogy szerepelhet a tortám a blogodon,köszönöm szépen:)
VálaszTörlés