Korábbi munkatársam, és kedves ismerősöm írja a Mazsa Konyhája című blogot. Nem tortás blogról van szó, hanem ennél sokkal átfogóbb gyűjteményről, azaz mindenről olvashattok, ami a konyhában történik.
Nemrégiben olvastam Zebra torta c. bejegyzését, aminek azért is örültem, mert éppen azon vagyok, hogy minél több piskóta és krém receptet teszteljek, formázhatóság, elkészítés nehézsége, és a végeredmény ízletessége szempontjából is. Ez lesz a következő, amit kipróbálok, addig is ajánlom figyelmetekbe.
Mire lesz szükségetek? Az alábbi hozzávalók begyűjtése után, kattintsatok a fotók egyikére, rögtön át is ugrotok Mazsa konyhájába, ahol a teljes bejegyzését, és a torta elkészítését olvashatjátok.
Hozzávalók:
- 300 g margarin
- 275 g cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 ek rum
- 5 tojás
- csipet só
- 375 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 4 ek tej
A kakaós tésztához:
- 4 ek tej
- 1 ek cukor
- 3 ek fekete kakaó (cukrozatlan)
 
 
Most pedig kattints a fotóra!
Sok sikert kívánok! Az biztos, hogy látványra remek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése