A tortánk burkolása után díszítésként oldalszegélyt is készíthetünk.

Színezzük a kívánt ételfestékkel a marcipánt, illetve a cukormasszát, majd jól gyúrjuk át.



Nyújtsuk ki, majd vágjunk ki egy megfelelő méretű csíkot. 





Ezt tekerjük fel, majd a torta oldalát vékonyan vizezzük be és simítsuk rá a szegélydíszt.






Nehézségi fok: Egyszerű
Eszközszükséglet: Minimális

Az anyagot Farkas Vilmos készítette a Tortadíszítés Magazin megbízásából a Tortadíszítés Magazin 2013/1. Számához. (I.évf. 1. Szám). Vilmos blogját itt találod: http://www.farkasvilmos.blogspot.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók