A fondant, a vajkrém és az icing bevonó mellett találkozhatunk még a ganache-zsal is, ami egy fényes bevonó. Egyik fajtája a csokoládés ganache, amit ehhez a tortához használtam:



Ez a bejegyzés a jövőben az új weboldalamon olvasható. 

Kattints ide:

4 megjegyzés:

  1. Szia Timi!
    Először is gratulálok, gyönyörűek a tortáid, és jó, hogy ezt mind megosztod velünk :D
    Az lenne a kérdésem, hogy ez a mennyiség kb. mekkora tortára elegendő? És hogy csinálhatom akár fehér csokiból is?
    Válaszodat előre is köszönöm!
    Kitti

    VálaszTörlés
  2. Szia Kitti,
    ez a mennyiség egy 22 cm átmérőjű tortához elég. Csinálhatod fehér csokiból is, de akko sokkal több csokit használj. tehetsz bele minimum 300 gr. fehércsokit.

    VálaszTörlés
  3. Szia Timi!
    Köszi a választ!
    Azt hiszem maradok az étcsokinál, és egy picit nagyobb adaggal dolgozom, 26 cm-es tortaformám van. És lenne még egy (lehet, hogy buta:D) kérdésem: Könnyebb vele bevonni a tortát, mint a sima tortabevonó csokival? Mert a videón úgy látszik, hogy ez nem dermed meg olyan gyorsan.
    És gondolom finomabb is, nem?
    Kitty

    VálaszTörlés
  4. Szia Timi! Lúdlábtortát készítettem a férjemnek, és kíváncsi voltam, te milyen csokimázat használsz. Így találtam rá erre a mázra. Megcsináltam, jól lehetett vele dolgozni. Persze távol áll szépségben a tiédtől, de elsőre nem rossz. Még majd valami dekorációt kitalálok estig. (A videón lévő csokidekoráció nekem nem jön be ezen az egyébként is sötét tortán...)
    Köszi a receptet!! És várom a könyvet!!

    VálaszTörlés

Letölthető könyv!

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Tortadíszítés videók

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése