Ezt a fondant receptet már több helyen bemutattam, nektek, hiszen ez az egyik, amely tökéletesen bevállt nekem is.
Egyszerűen elkészíthető, jól nyújtható, torták borítására nekem ez a kedvencem. Többek között a képen látható tortácskához is ezt a bevonót használtam.
Webloldalam megújul. Ezt a cikket a jövőben az új oldalon olvashatod, itt:
Iratkozzatok fel a Hírlevéllistára is az új weboldalon!
Konstruktiv megjegyzes az oldal szerkesztojenek: A fenti bannerablak dinamikusan valtozik a banner merete szerint, ami miatt az alatta megjeleno tartalom - azaz a lenyeg - ugral, ezzel elvezhetetlenne teve az olvasast az oldalon.
VálaszTörlésKöszönöm az észrevételt, igaz az még hasznos lenne, ha meg tudná írni, hogy honnan olvassa az oldalt? Milyen böngészőről. Az imént teszteltem telefonon, tableten, Firefoxon, Exploreren is, és nekem attól függetlenül, hogy dinamikusan változik a fenti banner kreatívja, nem ugrál sehol az oldal, sőt, amint lefelé haladok az olvasással, nincs is képernyőn a fenti banner. Hogyha kicsit pontosabbat tudna írni, utána tudnék nézni. Köszönöm szépen.
VálaszTörlésezt a jelenséget én is észleltem, exploreren használom, nagyon zavaró
TörlésValóban? Nem értem, hogy a mi gépeinken akkor miért nem ugrál? Megpróbálom akkor az ugró bannert kicserélni. Aztán meglátjuk, hogy úgy jobb-e. Köszönöm az észrevételeket!
TörlésKedves újság szerkesztő!
VálaszTörlésNagyon teszik a Tortadíszítés című újság. szuper ötletek vannak benne. Jó dolog, hogy fel van sorolva mi kell hozzá.
Egy dolog hiányzik a mennyiség!!! Például a sport cipőhöz mennyi kék, mennyi sárga bevonómasszára van szükség?
Sziasztok megtudnátok mondani miért repedezett meg a fondant mikor a tortára tettem!Igaz először csináltam!Előre is köszönöm..
VálaszTörlésLehet-e aromával ízesiteni?
VálaszTörlésLehet, én mandula aromát kevertem bele.
TörlésÉn arra lennék kíváncsi ,hogy lehet e festeni a fondant ? Köszi !
VálaszTörlés