Ezt a fondant receptet már több helyen bemutattam, nektek, hiszen ez az egyik, amely tökéletesen bevállt nekem is.
Egyszerűen elkészíthető, jól nyújtható, torták borítására nekem ez a kedvencem. Többek között a képen látható tortácskához is ezt a bevonót használtam.


Webloldalam megújul. Ezt a cikket a jövőben az új oldalon olvashatod, itt:



Iratkozzatok fel a Hírlevéllistára is az új weboldalon!

Related Posts:

  • Gabonamassza készítése Akár a Tortadíszítés Magazin 2. számában bemutatott maci is készíthető gabonamasszából. Korábban már feltettem a blogra az angol nyelvű kisfilmet, amelyben a gabonamassza készítését láthattátok. Még 2011-ben készült ez a… Read More
  • Capuccino torta a Mielétől - kisfilm Összegyűjtjük nektek tortadíszítéshez hasznos magyar és nemzetközi kisfilmeket. Elsőként kezdjük a Capuccino torta elkészítésével, amelyet a Miele Főzőiskola prezentál nektek. A logóra kattitva egyéb hasznos tanácsokat és… Read More
  • Cukor virág készítése - Karamell artisztika Találtam egy kisfilmet a cukor artisztikával kapcsolatban. Bepillantást kaphattok, hogyan készülnek a karamell-virágok, figurák. Ezt még sosem próbáltam, de egyszer nagyon szeretném. Rengeteg vidáki esküvőn voltam kiskor… Read More
  • Fondant színezése, búzakalász készítése - kisfilm A tortadíszítés alapjait fogom bemutatni nektek sok-sok kisfilmen, és fotós anyagon. Elsőként ezt a filmet hoztam, amely három dolgot is bemutat. Elsőként, hogyan színezhetjük a Fondant masszánkat citromsárgára, azután, h… Read More
  • Édes kis Minyonok készítése tortanyalókának Hogyan készíthetjük el ezeknek az édes kis figuráknak a Tortanyalóka változatát? Igazán nem bonyolult. Ajánlom figyelmetekbe a videofilmet: Kellemes tortázós napot!… Read More

9 megjegyzés:

  1. Konstruktiv megjegyzes az oldal szerkesztojenek: A fenti bannerablak dinamikusan valtozik a banner merete szerint, ami miatt az alatta megjeleno tartalom - azaz a lenyeg - ugral, ezzel elvezhetetlenne teve az olvasast az oldalon.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az észrevételt, igaz az még hasznos lenne, ha meg tudná írni, hogy honnan olvassa az oldalt? Milyen böngészőről. Az imént teszteltem telefonon, tableten, Firefoxon, Exploreren is, és nekem attól függetlenül, hogy dinamikusan változik a fenti banner kreatívja, nem ugrál sehol az oldal, sőt, amint lefelé haladok az olvasással, nincs is képernyőn a fenti banner. Hogyha kicsit pontosabbat tudna írni, utána tudnék nézni. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a jelenséget én is észleltem, exploreren használom, nagyon zavaró

      Törlés
    2. Valóban? Nem értem, hogy a mi gépeinken akkor miért nem ugrál? Megpróbálom akkor az ugró bannert kicserélni. Aztán meglátjuk, hogy úgy jobb-e. Köszönöm az észrevételeket!

      Törlés
  3. Kedves újság szerkesztő!
    Nagyon teszik a Tortadíszítés című újság. szuper ötletek vannak benne. Jó dolog, hogy fel van sorolva mi kell hozzá.
    Egy dolog hiányzik a mennyiség!!! Például a sport cipőhöz mennyi kék, mennyi sárga bevonómasszára van szükség?

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok megtudnátok mondani miért repedezett meg a fondant mikor a tortára tettem!Igaz először csináltam!Előre is köszönöm..

    VálaszTörlés
  5. Lehet-e aromával ízesiteni?

    VálaszTörlés
  6. Én arra lennék kíváncsi ,hogy lehet e festeni a fondant ? Köszi !



    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5980353

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése