Ezt a fondant receptet már több helyen bemutattam, nektek, hiszen ez az egyik, amely tökéletesen bevállt nekem is.
Egyszerűen elkészíthető, jól nyújtható, torták borítására nekem ez a kedvencem. Többek között a képen látható tortácskához is ezt a bevonót használtam.


Webloldalam megújul. Ezt a cikket a jövőben az új oldalon olvashatod, itt:



Iratkozzatok fel a Hírlevéllistára is az új weboldalon!

Related Posts:

  • Többszintes torta elkészítése kisfilmmel Fleur de Lisa bemutatja, hogyan készül egy igazán szemetgyönyörködtető remekmű, egy esküvői torta. Nagyon tetszik ez a rövidfilm, ami igaz, közel 14 perces, viszont többszintes, teljesen különböző design-nal megálmodott tor… Read More
  • Vajkrémes/tejszínes tortaSokan írták már, hogy nem igazán szereti a családjuk a marcipánnal, fondanttal bevont tortákat, így többnyire tejszínes, vajrkémes tortákat készítenek. Ehhez szeretnének ötleteket kapni.Igyekszem a napokban hasznos tanácsokat… Read More
  • Keksz díszítése icinggal (több szín, minta egyben) A keksz díszítése többnyire fondanttal vagy icinggal történik. Eszméletlen dekorációkat láttam már egy-egy pici kekszecskén. Ebben a kisfilmben az kerül bemutatásra, hogyan kell az alap-icingra mintát festeni, még folyós ál… Read More
  • Hogyan festhetsz figurákat fondant sablonodra? Hogyan készítheted el a gyermeked kedvenc figuráját fondantból a tortád tetejére? Bemutatja ez a kisfilm. Plusz még azt is, hogyan készíthetsz sablont, és festhetsz a fondantra, hogy tökéletes legyen a végeredmény. … Read More
  • Zongora torta készítése E-mail kaptam egy kedves hölgytől, tortát szeretett volna rendelni. Az biztos, hogy 2 év múlva, amikor beindítom majd a kis vállalkozásomat végre, ugrálni fogok örömömben egy ilyen levél érkezésekor, most azonban, mint … Read More

9 megjegyzés:

  1. Konstruktiv megjegyzes az oldal szerkesztojenek: A fenti bannerablak dinamikusan valtozik a banner merete szerint, ami miatt az alatta megjeleno tartalom - azaz a lenyeg - ugral, ezzel elvezhetetlenne teve az olvasast az oldalon.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az észrevételt, igaz az még hasznos lenne, ha meg tudná írni, hogy honnan olvassa az oldalt? Milyen böngészőről. Az imént teszteltem telefonon, tableten, Firefoxon, Exploreren is, és nekem attól függetlenül, hogy dinamikusan változik a fenti banner kreatívja, nem ugrál sehol az oldal, sőt, amint lefelé haladok az olvasással, nincs is képernyőn a fenti banner. Hogyha kicsit pontosabbat tudna írni, utána tudnék nézni. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a jelenséget én is észleltem, exploreren használom, nagyon zavaró

      Törlés
    2. Valóban? Nem értem, hogy a mi gépeinken akkor miért nem ugrál? Megpróbálom akkor az ugró bannert kicserélni. Aztán meglátjuk, hogy úgy jobb-e. Köszönöm az észrevételeket!

      Törlés
  3. Kedves újság szerkesztő!
    Nagyon teszik a Tortadíszítés című újság. szuper ötletek vannak benne. Jó dolog, hogy fel van sorolva mi kell hozzá.
    Egy dolog hiányzik a mennyiség!!! Például a sport cipőhöz mennyi kék, mennyi sárga bevonómasszára van szükség?

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok megtudnátok mondani miért repedezett meg a fondant mikor a tortára tettem!Igaz először csináltam!Előre is köszönöm..

    VálaszTörlés
  5. Lehet-e aromával ízesiteni?

    VálaszTörlés
  6. Én arra lennék kíváncsi ,hogy lehet e festeni a fondant ? Köszi !



    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5980380

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése