Ezt a fondant receptet már több helyen bemutattam, nektek, hiszen ez az egyik, amely tökéletesen bevállt nekem is.
Egyszerűen elkészíthető, jól nyújtható, torták borítására nekem ez a kedvencem. Többek között a képen látható tortácskához is ezt a bevonót használtam.


Webloldalam megújul. Ezt a cikket a jövőben az új oldalon olvashatod, itt:



Iratkozzatok fel a Hírlevéllistára is az új weboldalon!

Related Posts:

  • Fondant készítése és néhány tudnivaló Korábban olvashattátok már a blogon a kukoricaszirupos, sőt a pillecukros fondant készítését is. Az tény, hogy a pillecukros fondant borzasztóan ragad, és sokaknak macerás is. Nem a kedvencünk. Most egy igen egyszerű fond… Read More
  • Fondant készítése pillecukor nélkülFondant, vagy sugarpaste, ahogy sokan nevezik:Hozzávalók:1/8 bögre hideg víz1 1/2 kanál zselatin4 bögre porcukor1/4 bögre kukorica szirup1 1/2 kanál glycerin1-2 kanál növényi olaj1.A zselatinport feloldjuk a vízben.2. A porcu… Read More
  • Nyújtható fondant készítése Ezt a fondant receptet már több helyen bemutattam, nektek, hiszen ez az egyik, amely tökéletesen bevállt nekem is. Egyszerűen elkészíthető, jól nyújtható, torták borítására nekem ez a kedvencem. Többek között a képen… Read More
  • Fondant készítése II. - videóvalMa bemutatom, hogyan készíthetünk házilag fondant-masszát, konyhai robotgép nélkül. Nem azért, mert az enyém tegnap tönkrement, és várom az újat, hanem, mert így is remek fondant kaphatunk. 30 dkg pillecukrot 2 evőkanál vízze… Read More
  • Kókuszfondant – az egészségesebb alternatíva Ezt a receptet még Szabó M. Éva osztotta meg velem anno, és a Tortadíszítő Kisokos című könyvben meg is jelent. A normál fondanthoz képest a szénhidráttartalma kb a fele, bár így is kalóriadús, de egé… Read More

9 megjegyzés:

  1. Konstruktiv megjegyzes az oldal szerkesztojenek: A fenti bannerablak dinamikusan valtozik a banner merete szerint, ami miatt az alatta megjeleno tartalom - azaz a lenyeg - ugral, ezzel elvezhetetlenne teve az olvasast az oldalon.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az észrevételt, igaz az még hasznos lenne, ha meg tudná írni, hogy honnan olvassa az oldalt? Milyen böngészőről. Az imént teszteltem telefonon, tableten, Firefoxon, Exploreren is, és nekem attól függetlenül, hogy dinamikusan változik a fenti banner kreatívja, nem ugrál sehol az oldal, sőt, amint lefelé haladok az olvasással, nincs is képernyőn a fenti banner. Hogyha kicsit pontosabbat tudna írni, utána tudnék nézni. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a jelenséget én is észleltem, exploreren használom, nagyon zavaró

      Törlés
    2. Valóban? Nem értem, hogy a mi gépeinken akkor miért nem ugrál? Megpróbálom akkor az ugró bannert kicserélni. Aztán meglátjuk, hogy úgy jobb-e. Köszönöm az észrevételeket!

      Törlés
  3. Kedves újság szerkesztő!
    Nagyon teszik a Tortadíszítés című újság. szuper ötletek vannak benne. Jó dolog, hogy fel van sorolva mi kell hozzá.
    Egy dolog hiányzik a mennyiség!!! Például a sport cipőhöz mennyi kék, mennyi sárga bevonómasszára van szükség?

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok megtudnátok mondani miért repedezett meg a fondant mikor a tortára tettem!Igaz először csináltam!Előre is köszönöm..

    VálaszTörlés
  5. Lehet-e aromával ízesiteni?

    VálaszTörlés
  6. Én arra lennék kíváncsi ,hogy lehet e festeni a fondant ? Köszi !



    VálaszTörlés

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

5980353

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése